KROPPEN


Ta hand om din kropp, den är värd lite omtanke, unna dig en skön stund.
Vi människor har ett stort behov av beröring, vilket stärker den fysiska och den psykiska hälsan.
På Spavillan erbjuder vi både klassisk svensk massage och mer njutningsfull spa-massage.

Klassisk svensk massage.


En svensk behandlingsform som är etablerad över hela världen. Massagen är bra mot t.ex. stela och ömma muskler, stress och tränings- värk. Regelbunden massage håller smärta och trötthet i axlar, rygg och nacke borta.

 • Rygg & Nackmassage 45 min.
  465.00 kr
 • Massage 60 min.
  600.00 kr
 • Helkroppsmassage 90 min.
  875.00 kr
 • Ben & Fotmassage 30 min.
  350.00 kr
 • Ansikte & Skalp 30 min.
  350.00 kr

Hot Stone Massage


Hot Stone massagen är en holistisk behandling där man använder sig av varma lavastenar, vilket förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar. Den stimulerar energibanorna i kroppen och återställer balansen hos dig.

75 min 830.00 kr

Chokladmassage


Att masseras med choklad är fantastiskt!
Du masseras med varm chokladolja över hela kroppen, ansikte och skalp. Choklad innehåller antioxidanter och är bra för både kropp och själ! Antioxidanter finns främst i bär, frukt och grönsaker, men även i bl.a. kakao.

75 min 830.00 kr

Ansikte- & skalpmassage.


En 25 minuters session som löser upp spänningar i nacke skalp och ansikte. En perfekt behandling för dig som har spänningshuvudvärk, eller har tendens att bita ihop käkarna.

30 min 350.00 kr

Aromamassage.


Med eteriska oljor masseras hela kroppen med strykande rörelser och tillsammans med en lång ansiktsmassage och hårbottensmassage är detta ett kraftfullt och effektivt sätt att ge kroppen harmoni. Tack vare kombinationen med aromaoljor får behandlingen ökad effekt.

75 min 830.00 kr

120 min 1 320.00 kr

Företagsmassage.


Spavillans två alternativ, egen massör på arbetsplatsen eller ett besök på vår sköna salong i avkopplande miljö. Massage leder till en friskare personal och därmed färre sjukskrivningar! Kontakta oss så skräddarsyr vi ett upplägg som passar er verksamhet och personal.